Omnivit Active 40Mg Comp 84 Promo -35%

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of automaat

Bpost

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Omnivit Active heeft een formulering met triple action. Het stimuleert dagelijks je vitaliteit met vitamines en mineralen, en het is tegelijk een snelle energiebron dankzij de hoge dosis ginseng. Omnivit Active is een perfecte, wetenschappelijk geteste combinatie van drie energiebijdragen. De 12 vitamines zijn essentiële ingrediënten om in vorm te blijven en je gezondheid te bevorderen. Mineralen (seleen, zink) dragen bij tot de normale werking van je immuunsysteem. Panax ginseng is een sterk natuurlijk tonicum dat je lichaam en geest stimuleert in een ideale dosering.

Een goede balans van vitaminen en mineralen draagt bij tot de goede werking van het lichaam om energie te produceren, zijn immuniteit te ondersteunen en uw mentale focus verhogen**. Omnivit Active** draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem dankzij vitamine A en C, en de mineralen seleen en zink. Het Panax ginseng extract helpt je lichamelijke en geestelijke prestaties te verbeteren, terwijl vitamine B, C en ijzer bijdragen tot vermindering van je vermoeidheid en moeheid.

Gebruik

Elke dag 1 tablet per dag tijdens de maaltijd met water.

Samenstelling

VITAMINEN

Hoeveelheid (1 tbl)
Vitamine A 800 µg
Vitamine B 11,375 mg
Vitamine B 21,61 mg
Vitamine B3 = Vit PP 17,6 mg
Vitamine B 56 mg
Vitamine B 61,96 mg
Vitamine B 121 µg
Vitamine C 60 mg
Vitamine D 5 µg
Vitamine E 9,6 mg
Vitamine H = Vitamine B 80,15 mg
Vitamine M = Vitamine B9 200 µg

MINERALEN

Hoeveelheid (1 tbl)
Chroom (Cr) 124 µg
Ijzer (Fe) 16,1 mg
Jood (I) 150 µg
Koper (Cu) 1,1 mg
Mangaan (Mn) 1 mg
Molybdeen (Mo) 150 µg
Seleen (Se) 68,75 µg
Zink (Zn) 15 µg

ANDERE

Panax Ginseng 40 mg
Indicatie

stimuleert je vitaliteit

Gegevens
CNK4147526
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer, Sanofi
MerkenOmnivit