Compeed Blarenpleisters Extreem Voordeelverpak.10

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of automaat

Bpost

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bij intensieve sportieve inspanningen zijn blaren soms onvermijdelijk. Dan is het goed om over de Compeed® blarenpleister extreem te beschikken. Met zijn extra dikke gelkussen met honingraatstructuur biedt deze Compeed® 20 % meer bescherming dan een gewone Compeed.

Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving op één plaats. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn. Allemaal factoren die bijna altijd samen voorkomen bij sportieve inspanningen.

Een blaar of blein is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.

Als je al een blaar hebt zal de Compeed® extreem zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting door het extra dikke gelkussen dat de druk op de blaar drastisch doet afnemen. Verdere wrijving wordt tot een minimum beperkt en de sportactiviteiten kunnen gemakkelijker voortgezet worden. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.

Heb je een langdurige inspanning voor de boeg en wil je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden? Gebruik dan een Compeed® pleister extreem om vooraf aan te brengen. Door zijn extra sterke structuur ben je optimaal beschermd.

Gebruik

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën.

2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde.

3. Breng de pleister stevig aan op de blisterverpakking en zorg ervoor dat de randen glad zijn.

4. Laat het op zijn plaats zitten tot het begint op te rollen.

5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.

Samenstelling

Deze verpakking bevat tien blarenpleisters extreem – medium-formaat. Door de extra demping en de honingraatstructuur zijn deze pleisters zeer geschikt voor intense activiteiten of grote, pijnlijke blaren.

Indicatie

Pijnverlichting en genezing van erg pijnlijke blaren.

Gegevens
CNK4509311
FabrikantenPerrigo
MerkenCompeed
Breedte25 mm
Lengte70 mm
Diepte115 mm