Cellacare Rhizo Classic Duim T1 137931

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of automaat

Bpost

Afhaalkluisjes

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cellacare Rhizo Classic is een orthese voor de duim. Een stabilisatie-element omvat de duim lateraal en immobiliseert zo het zadel- en basisgewricht van de duim.

Samenstelling

polyamide, polyester, polyurethaan, katoen, polyacetaal, aluminium

Indicatie

immobilisatie bij posttraumatische en postoperatieve toestanden van het basis- en/of het zadelgewricht van de duim, immobilisatie bij letsels van de ulnaire banden ('skiduim'), immobilisatie bij chronische instabiliteit van de duimgewrichten, immobilisatie bij degeneratieve veranderingen van het basis- en/of zadelgewricht van de duim (scapho-trapezio-trapezoid-artrose, rhizartrose)

Gegevens
CNK3946951
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenCellacare