Over ons

Over ons

Bij apotheek André Dumont staat de patiënt centraal. Daarom hechten we veel belang aan farmaceutische zorg. Wij trachten zo goed mogelijk naar u te luisteren en een advies op maat te geven. Hierbij worden we geholpen door een ruim assortiment aan aanwezige geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en parafarmaceutische producten. Dit alles in een vertrouwelijke en oprechte sfeer.

Joris Bormans

Joris Bormans

Hoofdapotheker

Studeerde af in 2014 als student aan de KULeuven met grote onderscheiding; sindsdien is hij onze apotheker-titularis. Joris beheert de apotheek op een rustige manier en is zeer begaan met de gezondheid van het cliënteel.

Jaco Croux

Jaco Croux

Apotheker, algemeen beheer en administratie

Nam de apotheek over in 1993 en verbouwde deze 10 jaar later tot de huidige volksapotheek waar iedereen gelijk behandeld wordt ongeacht afkomst, rang of stand. Jaco is verantwoordelijk voor het financiële en zakelijke in de apotheek.

Veerle Marcoen

Veerle Marcoen

Apothekersassistente

Geboren in Genk en woont momenteel in Waterschei. Ze studeerde af in 2006 en vervoegde ons team in 2008. Veerle is fiere mama van 3 lieve kindjes.

Hilde Bosmans

Hilde Bosmans

Apothekersassistente

Afkomstig van Bree en woont in Neeroeteren. Als klinisch laborante in 1988 afgestudeerd en gestart in deze functie in de André Dumont kliniek te Waterschei. Daarna gedurende 10 jaar gewerkt als apothekerassistente te Maaseik bij apotheek Bracke-Brusselaers en vervolgens 20 jaar bij apotheek Smith te Maasmechelen. Vanaf april 2020 ons huidig team vervoegt met de nodige ervaring!

Özden Polat

Özden Polat

Apothekersassistent

Groeide op in Maasmechelen waar hij nog steeds woont. Spreekt vlot meerdere talen waaronder Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Duits en Turks. Daarnaast is hij trotse papa van 2 voetballertjes en werkte hij verschillende jaren in een hospitaalapotheek. Daardoor heeft hij een grote expertise in thuiszorg.