Ontdek ons team

Isabelle

Apotheker

Isabelle studeerde af als apotheker aan de KU Leuven in 2014.

Als jonge mama en dus ervaringsdeskundige staat ze je graag bij met goede raad en advies.

Met veel enthousiasme wil ze elke patiënt de meest optimale zorg aanbieden.  

Jorinde

Apotheekassistente

Afkomstig uit Zonhoven.

Ze studeerde in 2019 af als master in de biomedische wetenschappen om vervolgens als kwaliteitsmanager te werken in de gezondheidssector.

Daarna besloot ze het roer om te gooien en studeerde ze in 2023 af als farmaceutisch technisch assistent . Sedert september 2023 is zij lid van ons team.

Annick

Apotheekmedewerkster

Mama van Alexia en Victoria.

Geboren te Likasi en woont in Bokrijk .Sinds enkele  jaren werkzaam in de apotheek als magazijnverantwoordelijke.

Philippe

Zaakvoerder en apotheekassistent

Fiere papa van Axel en Amelie, is afkomstig en woonachtig te Maasmechelen.

Afgestudeerd in juni 2004 als Bachelor in het bedrijfsmanagement  en sindsdien werkend in de apotheek.

Buiten het dagelijks contact met het cliënteel ,is hij ook verantwoordelijk voor het management en de aankoop.

Özden

Aapotheekassistent

Groeide op in Maasmechelen waar hij nog steeds woont. Spreekt vlot meerdere talen waaronder Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Duits en Turks. Daarnaast is hij trotse papa van 2 voetballertjes en werkte hij verschillende jaren in een hospitaalapotheek. Daardoor heeft hij een grote expertise in thuiszorg.

Veerle

Apothekersassistente 

Geboren in Genk en woont momenteel in Waterschei. Ze studeerde af in 2006 en vervoegde ons team in 2008. Veerle is fiere mama van 3 lieve kindjes.

Joris

Hoofdapotheker

Studeerde af in 2014 als student aan de KU Leuven met grote onderscheiding; sindsdien is hij onze apotheker-titularis. Joris beheert de apotheek op een rustige manier en is zeer begaan met de gezondheid van het cliënteel.

Hilde

Apothekersassistente

Afkomstig van Bree en woont in Neeroeteren. Als klinisch laborante in 1988 afgestudeerd en gestart in deze functie in de André Dumont kliniek te Waterschei. Daarna gedurende 10 jaar gewerkt als apothekerassistente te Maaseik bij apotheek Bracke-Brusselaers en vervolgens 20 jaar bij apotheek Smith te Maasmechelen. Vanaf april 2020 ons huidig team vervoegt met de nodige ervaring!

Jaco

Apotheker, algemeen beheer en administratie

Nam de apotheek over in 1993 en verbouwde deze in 2022 tot de huidige moderne volksapotheek waar iedereen gelijk behandeld wordt ongeacht afkomst, rang of stand. Jaco is verantwoordelijk voor het financiële en zakelijke in de apotheek.