Onze diensten

Gratis begeleiding in medicatiegebruik

Wanneer je verschillende soorten medicatie moet nemen, is het soms moeilijk het overzicht te bewaren. Het team van apotheek André Dumont kan je hierin begeleiden als jouw “huisapotheker”. We staan je bij in je geneesmiddelengebruik en stellen een persoonlijk medicatieschema op. Dit is bovendien volledig gratis!

Maak ons jouw huisapotheker

Professioneel advies

Bij ons staat de gezondheid van onze patiënten op de eerste plaats. Daarom zetten onze goed opgeleide medewerkers zich actief in om jou te ondersteunen met deskundig advies en praktische hulp. Onze apothekers kijken naar jouw specifieke zorgbehoeften en gezondheidssituatie zodat je steeds kan rekenen op een persoonlijke begeleiding.

Ons team is voortdurend in training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg, zodat we jou de meest actuele en effectieve oplossingen kunnen bieden. Zo zet apotheek André Dumont zich blijvend in voor het welzijn van onze patiënten.

Contacteer ons

Dossiers in de kijker

Ben je op zoek naar beknopte informatie over bepaalde gezondheidsthema's? Bekijk dan zeker de website van Gezondheid en wetenschap. Deze website heeft als doel patiënten en burgers te informeren met betrouwbare gezondheidsinformatie. Ook op onze website vind je een uitgebreid aanbod aan allerhande gezondheidsinformatie.

Bijkomende informatie bijsluiters

Ben je de bijsluiter van een medicament kwijt? Kan je de kleine letters van je bijsluiter niet goed lezen? Of wens je meer uitleg over het gebruik van je medicament? Dan zal deze zoekrobot u ongetwijfeld kunnen helpen.

Sneltest COVID-19

Wanneer moet je als patiënt best een zelftest kopen?

  • Bij symptomen zoals koorts, hoesten, keelpijn of plotseling verlies van smaak of reuk
  • Bij nauw contact met iemand die positief is getest op COVID-19
  • Bij terugkomst uit een hoogrisicogebied

Een zelftest biedt snel duidelijkheid, maar bij een positief resultaat is het belangrijk om ook via de officiële teststraten een PCR-test te doen voor bevestiging. Vragen? Contacteer ons of kom langs in de apotheek. 


Contacteer ons met je vragen