Info Webshop

De exponentiële toename aan farmaceutische en parafarmaceutische producten laten steeds meer toe om een gepersonaliseerde zorg aan te bieden. Omdat het echter onmogelijk is om al deze producten fysiek in de apotheek aanwezig te hebben, trachten we dit tegemoet te komen door het aanbieden van een online bestelmodule.

 

Voor het gebruik van onze online bestelmodule is het best dat u een persoonlijke account aanmaakt. Zo kan u steeds uw bestelhistoriek raadplegen. Via onze website kan u een breed gamma parafarmacie, medische hulpmiddelen en zowel voorschriftplichtige als niet voorschriftplichtige geneesmiddelen bestellen. Deze producten kan u opzoeken in de catalogus of bestellen door ons een foto van het voorschrift door te sturen.

Denk eraan om desgevallend uw voorschrift mee te nemen naar de apotheek als u de producten komt afhalen!

Bestellingen kunnen steeds afgehaald worden in de apotheek tijdens de openingsuren. Bovendien kan u in de tweede stap van het bestelproces ervoor kiezen om uw product af te halen in een kluisje (ook buiten de openingsuren van de apotheek). Na aanvraag bepaalt de apotheker of dit mogelijk is voor uw product. U krijgt na betaling een code toegestuurd.

Wanneer u door omstandigheden zelf niet in de mogelijkheid bent om de geneesmiddelen af te halen, kunnen de geneesmiddelen aan huis geleverd worden op een afgesproken tijdstip. Geef dit aan in de tweede stap van het bestelproces door te kiezen voor "levering door de apotheker". De levering gebeurt altijd door een gekwalificeerde medewerker van de apotheek die u thuis dezelfde farmaceutische zorg kan geven als aan de balie. Voor een levering aan huis wordt een bijdrage van 4 euro gevraagd. De levering thuis gebeurt alleen in Waterschei en omgeving voor producten op voorschrift en bij mensen die moeilijk te been zijn waarvan wij de 'huisapotheker' zijn.

Indien u kiest voor thuislevering of afhaling in een kluisje, krijgt u per mail een betaallink doorgestuurd en dient de bestelling op voorhand betaald te worden.

GA HIER NAAR DE WEBSHOP